Galdhøpiggen

img_3656Fredag 31. august 2012 reiste Hanne, Kacper, Lars, Torill og Roy Arild til Lom.
Målet var å bestige Norges høyeste fjell, Galdhøpiggen, på lørdagen 1. september. Været var meldt opphold, delvis sol og lite vind.

Vi overnattet på Lom camping og reiste opp til Spiterstulen på lørdag morgen og vi gikk avgårde mot toppen klokken 0830 i delvis skyet oppholdsvær. Vi gikk og vi gikk, og nesten krabbet oppover lia. Rimelig bratt fra Spiterstulen som ligger ca 1.100 m.o.h. og opp til Galdhøpiggen på 2.469 m.o.h.
Vi hadde flott vær med litt sol til vi nesten var oppe, da kom skyene og regnet.. Og dessverre holdt det seg slik mens vi var på toppen også, så sikten vi hadde var på ca. 200 meter mens vi var på det høyeste.

Men vi var stolte allikevel som kom oss opp på 5,5 timer og ned igjen på 3,5 timer 🙂

Så det var en litt sliten gjeng som kom seg ned igjen til Lom på kvelden, hvor vi spiste middag, og overnattet en natt til før vi reiste hjem igjen.