Troppstur november 2007

Fredag 16. november 2007 møttes 5 speidere og en leder for å dra på troppstur. Speiderne hadde fått beskjed om å pakke lett og ta med utstyr for å gå og overnatte ute. Første oppdrag viste et punkt ved Stavåsdammen hvor det ble slått leir for natta i knappedukstelt etter en fottur på omtrent 3 km.

Lørdag morgen kom med sol og flott vær, hadde vært litt kaldt om natta, ca -8 gr.C. Frokost ble spist og utstyret pakket. Neste mål kom i form av et kart hvor Torudkoia var markert. Vi gikk avgårde og lunsj ble spist omtrent midtveis, totalt ble dagens fottur ca 8 km. Middag ble laget på bål etterfulgt av dessert, banan med sjokolade. Knappeteltet kom opp igjen og speiderne var i seng omtrent 2130.

Søndagen var det omtrent O gr.C ute og tåket. Men frokost ble spist og leiren ryddet. Nytt oppdrag var å ta seg til et nytt punkt, som viste seg å bli omtrent 4 km. unna. Der ble turen avsluttet med et godt og varmt bad i badestampen hjemme hos Trond, så da ble alle spørsmål om hvorfor man skulle ta med badetøy besvart 🙂